15.8 C
Prijedor
Petak, 31 Marta, 2023

PREPUNA SD „MLADOST“ ZA NIKOLINU DRAGOJEVIĆ

Najnovije vijesti

Da imaju veliko srce Prijedorčani su pokazali sinoć, na humanitarnom koncertu za našu sugrađanku Nikolinu Dragojević, kojoj je hitno potrebna transplatacija bubrega u Padovi u Italiji. Prodato je svih 2.100 ulaznica po cijeni od pet KM, a sinoć su bile postavljene i kutije za prikupljanje novčanih donacija.

koncert-za-nikolinu

Trud i nastojanja da se što prije sakupi novac za Nikolinino liječenje, podržali su članovi SPD-a „Vila“, SKUD-a „Dr Mladen Stojanović“, KUD-a „Kozara“ i KUD-a „Milan Egić“ koji su igrom i pjesmom zabavljali brojne posjetioce u Sportskoj dvorani „Mladost“.

koncert-za-nikolinu-publika

Vesela publika i sjajan nastup članova kulturno umjetničkih društava, doprinijeli su da ovaj koncert ostane u lijepom sjećanju svim prisutnim. Brojnim Prijedorčanima koji su stali uz nju, lično se zahvalila i Nikolina koja je sa svojom porodicom i prijateljima prisustvovala ovom koncertu.

koncert-za-nikolinu-1

Troškovi transplantacije bubrega i postoperativnog liječenja Nikoline Dragojević u Padovi u Italiji iznose oko 70.000 evra.

Do kraja ove godine, pozivom na broj 1415 doniraćete 1 KM za liječenje naše sugrađanke. Za sve koji žele i mogu pomoći, kontakt telefon Nikolininog djeda Gorana Dragojevića je 066/717-702. Pomoć se može uplatiti i na žiro račun 555-100-00240439-40 kod Nove banke Banjaluka na ime Nikolina Dragojević ili na devizni žiro račun SWIFT: NOBIBA22, Dalibor /Goran/ Dragojević, Zmaj Jovina 12, Prijedor BA395550000026651544.

Porodica Dragojević se od srca zahvaljuje svima onima koji su do sada dali svoj doprinos za Nikolinino liječenje.

Više fotografija sa ovog koncerta humanosti možete pogledati OVDJE!

M.Stegić

foto: Dragan Stojnić Giga

 

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!