3.8 C
Prijedor
Srijeda, 29 Novembra, 2023

„PRIJEDORSKO LJETO“ POČELO BESPLATNOM ŠKOLOM TENISA

Najnovije vijesti

Besplatnom školom tenisa na terenima Teniskog klubaDr Mladen Stojanović”, u Prijedoru je počela manifestacija „Prijedorsko ljeto 2023“. Dosad je prijavljeno oko 200 mališana, s tim da zainteresovani još mogu da se prijave. Ova škola ima tradiciju dugu dvije decenije, ali po prvi put je organizovana pod pokroviteljstvom Grada Prijedora. Trajaće do 15. avgusta.

“Velika je čast za naš klub da tradicionalna manifestacija, ‘Prijedorsko ljeto’, započinje na našim terenima, ljetnom školom tenisa za najmlađe. Zadovoljni smo što smo prepoznati s ovim programom u Gradskoj upravi. Mislim da je ovo idealan način da se započnu brojne aktivnosti koje će obilježiti ovo ljeto”, rekao je Goran Nović, predsjednik TK “Dr Mladen Stojanović”.

Po riječima Danijele Dodoš, šefa Kabineta gradonačelnika Prijedora, u naredna dva mjeseca, tačnije do 15. avgusta, dokad traje “Prijedorsko ljeto”, biće održana 52 događaja na različitim lokacijama.

“Prijedor je grad kulture, sporta, muzike, slikara i sve ono čime smo mogli da se predstavimo, našlo se u programu ove manifestacije”, rekla je Dodoševa.

U okviru „Prijedorskog ljeta“ biće održani koncerti, sportska takmičenja, nastupi kulturno-umjetničkih društava i drugo. Programski sadržaji biće organizovani, osim u gradu, i u  Omarskoj, Brezičanima, Busnovima i Donjoj Ljubiji.

D. S.