20.8 C
Prijedor
Subota, 23 Septembra, 2023

PRIJEM ZA UČENIKE MUZIČKE ŠKOLE (video)

Najnovije vijesti

Gradonačelnik Prijedora, Milenko Đaković, organizovao je prijem za učenike i profesore Muzičke škole „Savo Balaban“. Prijem je upriličen povodom nagrada koje su učenici ove obrazovne ustanove osvojili na Međunarodnom takmičenju „Piano talents 2019“ u Milanu. Đaković je učenicima Nikoli Đorojeviću i Filipu Dukiću čestitao na osvojenoj prvoj, odnosno trećoj nagradi na pomenutom takmičenju, istakavši da Grad uvijek podržava mlade talente.

– Ovi uspjesi naše Muzičke škole su uspjesi i grada Prijedora. Mi se trudimo da im materijalno pomognemo, a  pomažemo im i da odlaze na takmičenja – potvrdio je Đaković

Direktor prijedorske Muzičke škole, Aljoša Novaković, zahvalio se gradonačelniku na prijemu i podršci, te istakao da je ovaj uspjeh učenika rezultat ranijih takmičenja i napornog rada i truda učenika.

-Ovom prilikom se zahvaljujem gradonačelniku, Milenku Đakoviću. Uvijek nam izlazi u susret, jer svi znamo da nemamo velika sredstva za takmičenja, pa nam sredstva koja dobijemo od grada mnogo znače – dodao je on.

Đaković je i ranije organizovao prijem za učenike ove škole, koji su su, takođe, sa takmičenja vraćali sa nagradama i priznanjima.

B.D.