13.8 C
Prijedor
Četvrtak, 30 Marta, 2023

RADMANOVIĆ: PRIJEDOR VEOMA VAŽAN GRAD

Najnovije vijesti

Potpredsjednik SNSD-a Nebojša Radmanović večeras je u Prijedoru rukovodstvu i članovima Gradskog odbora stranke predstavio osnovne aspekte iz stranačkog života, kao i aktuelne političke situacije u okruženju.
Radmanović je istakao da je Prijedor važan grad ne samo u Republici Srpskoj, nego i na širem području i da se uvijek postavlja pitanje da li se Prijedoru vraća iz Republike onoliko koliko je zaslužio.

“Prijedor je kao takav važan i za SNSD, kao najmoćniju političku partiju na ovom prostoru, i to je jedan od razloga što vodimo dosta računa o gradskoj organizaciji naše stranke u Prijedoru”, izjavio je Radmanović novinarima.

On je dodao da je Gradski odbor SNSD-a u Prijedoru postigao odličan rezultat na nedavnim lokalnim izborima, te da je potrebno razvijati stranačke aktivnosti da bi ona ponovo postala najjača politička partija u ovom gradu.

“Druga važna stvar je aktuelna politička situacija koje su svi svjesni i to na ovom prostoru koji Evropljani nazivaju zapadni Balkan, a koja je komplikovana i teška”, istakao je Radmanović.

On je dodao da je ova posjeta Prijedoru bila jedna od aktivnosti SNSD-a da obiđe svih 90 gradskih odbora u BiH, od kojih 64 u Republici Srpskoj, da se prenesu saznanja rukovodstva o političkoj situaciji i da se od članstva informišu o stanju na terenu.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Drago Tadić rekao je da je ovo bila prilika da odbor prezentuje svoje izborne rezultate i izloži mišljenje o određenim projektima koji se rade u ovom gradu, a gdje se očekuje i podrška Vlade Republike Srpske.

“Pored aktuelne političke sitaucije, najviše riječi je bilo o realizaciji infrastrukturnih projekata, kao što se projekat vodosnabdijevanja Crno vrelo i završetak zgrade sprotske dvorane na Urijama, gdje očekujemo pomoć Vlade Republike Srpske da bi oni bili završeni”, dodao je Tadić.

izvor: Srna

foto: Giga

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!