11.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 2 Oktobra, 2023

RADNE POSJETE: PAVIĆ NA PEĆANIMA

Najnovije vijesti

Gradonačelnik Prijedora Marko Pavić je danas, sa saradnicima, obišao novioizgrađeni parking-prostor kod zgrada B-2 i B-3 na Pećanima, a nakon toga i novoizgrađenu javnu česmu u središnjem dijelu parka na Pećanima sa pratećim parkovskim mobilijarom.

img_9900

– Novi parking sa 33 mjesta je zajednički projekat stanovnika i Gradske administracije – rekao je Pavić i dodao da je parking na Pećanima, uz ranije projekte, nov prilog nastojanjima da se i na tom prostoru obezbijede što bolji uslovi za život svih građana.

img_9912

– On je koštao je oko 22 hiljade maraka, ali je bitnije to što su ljudi dobili izuzetno lijep prostor za parkiranje. Pećani su, uz to, izuzetno lijepo mjesto za stanovanje, a otvaranjem nadvožnjaka ove nedjelje imaće daleko brži izlaz na magistralni put za Banjaluku, ali i za naše druge dijelove grada kao što su Urije, Čirkin polje ili Puharska – rekao je Pavić koji je danas posjetio i park na Pećanima gdje je upravo završen projekat izgradnje nove javne česme.

img_9907

U njenu izgradnju je invesitrano 15 hiljada maraka, a uz podršku italijanskog Trenta sa kojim Prijedor uspješno sarađuje skoro dvije decenije.

R. R.