8.8 C
Prijedor
Petak, 24 Marta, 2023

RASVIJETLJENE ČETIRI KRAĐE

Najnovije vijesti

Prijedorska policija utvrdila je da su lica iz Prijedora čiji su inicijali K.G. i H.J. izvršila dva krivična djela teške krađe na području ovog grada čime je privatnom preduzeću pričinjena materijalna šteta u ukupnom iznosu od oko 9.000 KM. Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su krađe počinjene u periodu od 18. juna do 16. novembra 2018. godine, te od 15. aprila do 7. maja ove godine, saopšteno je iz Policijske uprave /PU/ Prijedor. 

Preduzimanjem daljih aktivnosti usmjerenih na rasvjetljavanje krivičnih djela iz ove oblasti imovinskog kriminaliteta u subotu, 17. avgusta, otkriveno je lice G.D. iz Prijedora, za kojim je raspisana centralna potjernica. 

“Nakon kriminalističke obrade, utvrđeno je da je navedeno lice izvršilo dva krivična djela krađa na području grada Prijedora, i tom prilikom trgovačkoj radnji u Prijedoru pričinilo materijalnu štetu u ukupnom iznosu od oko 1.200 KM”, navodi se u saopštenju.  Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv navedenih lica, nadležnom tužilaštvu biće dostavljeni izvještaji za počinjena krivična djela.

SRNA

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!