12.8 C
Prijedor
Petak, 23 Februara, 2024

REPERTOAR KINA “KOZARA” OD 1. DO 7. FEBRUARA

Najnovije vijesti

Priča o čarobnom maču – sinhronizovan

Termin – od 01. do 07.02. u 21.00

Cijenaulaznice – 5 KM

Trajanje – 90 minuta

Žanr – animirani

Originalni naziv filma–Koshchey: Nachalo

Uloge –sinhronizovan

Režija – Andrey Kolpin

Mladi ratnik Kosta i njegov najbolji prijatelj i saborac Čarobni mač, mač koji može da govori, kreću na put pun različitih izazova kako bi pronašli opasno čudovište – Bijelu sjenku. Na tom putu, punom raznih iskušenja upoznaju mladu čarobnicu Freju koja im se pridružuje u borbi da spasu svijet i dokažu da je prava ljubav vječna!

Nedelja

Termin – od 01. do 07.01. u 18.30

Cijena ulaznice – 5 KM

Trajanje – 122 minuta

Žanr – drama, biografija

Uloge –Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić

Režija – Nemanja Ćeranić, Miloš Radunović

Film “Nedelja” prati život jednog od najomiljenijih pjevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspjeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspio da zauzme svoje mjesto na muzičkoj sceni i kroz pjesme postane dio života mnogih.

Argajl: Super špijun

Termin – od 01. do 07.02. u 21.00

Cijena ulaznice – 5 KM

Trajanje – 135 minuta

Žanr – akcija

Originalni naziv filma –Argylle

Uloge –Henry Cavill, John Cena, Dua Lipa, Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Samuel L. Jackson

Režija – Matthew Vaughn

Eli Konvej je povučena spisateljica serijala špijunskih bestselera, za koju je idealno veče ono provedeno kod kuće, uz kompjuter i sa mačkom po imenu Alfi. Ali, kada zaplet iz njenih izmišljenih knjiga, koji se odvija oko tajnog agenta Argyllea i njegove misije daraskrinka svjetsko špijunsko udruženje, počne da odražava tajne akcije špijunske organizacije iz stvarnog života, mirne večeri kod kuće postaju stvar  prošlosti.

Zajedno sa Ejdanom, špijunom alergičnim na mačke, Eli (koja sve vrijeme nosi i svog ljubimca u rancu) juri širom svijeta kako bi bila korak ispred ubica, dok granica između njenogizmišljenog svijeta i realnosti počinje da blijedi.