-0.2 C
Prijedor
Ponedjeljak, 4 Decembra, 2023

“RUDAR” ZA KRAJ JESENJEG DIJELA SEZONE PROTIV “KOZARE”

Najnovije vijesti

Ekipa “Rudar Prijedora” sutra dočekuje “Kozaru”, u utakmici 17. kola Prve lige Republike Srpske.  Iz “Rudara” poručuju da žele pobjedom zaključiti prvi dio šampionata. “Hoćemo da sa tri boda kraju privedemo polusezonu. Nadam se da ćemo uz dobru igru to i ostvariti. Pozivam i navijače da u što većem broju dođu da nas podrže i hvala im što su i do sad bili uz nas”, rekao je prvotimac “Rudara” Mile Kovačević.

Goste dobro poznaju i znaju šta od njih mogu očekivati na terenu, ali cilj je pobjeda pred odlazak zimski odmor, kažu u prijedorskom timu. “Kozara” je dobra ekipa, spoj mladosti i iskustva, sa dosta igrača koji su nekad igrali u “Rudaru”. Nema tu nekih tajni, poznajemo ih dobro. I oni su, poput nas, imali polusezonu za koju nisu očekivali da će biti takva kakva jeste u rezultatskom smislu. Mi želimo da pobijedimo i da jesenji dio prvenstva završimo na pravi način”, izjavio je trener “Rudara” Srđan Marjanović.

Marjanović se zahvalio navijačima “Rudara” na podršci koju su im pružali ove sezone, čak i u periodu rezultatske krize, te se nada da će im već sutra uzvratiti sa tri osvojena boda. Utakmica se igra sutra na Gradskom stadionu, sa početkom u 13.00 časova.

Z. J.