2.8 C
Prijedor
Utorak, 29 Novembra, 2022

“RUDARI” ISPLAĆENI I KREĆU SA PRIPREMAMA

Najnovije vijesti

Fudbalerima Rudar Prijedora isplaćen je preostali dio dugovanja, tako da će sa normalnim radom nastaviti sutra, za kada je bila zakazana prijateljska utakmica sa Podgrmečom iz Sanskog Mosta.

– Danas se održavaju trenerski seminari, tako da smo odlučili da sa radom nastavimo sutra, a susret protiv Podgrmeča odgodili smo za srijedu. Poslije toga preostaje nam još “generalka” protiv Kozare, koja je na programu u subotu, 3. marta. Iako se nije treniralo osam dana, očekujem da igrači u ove dvije posljednje sedmice priprema “stisnu” i nadoknade propušteno. Sigurno je da je zaostatak veliki, ali se upornim radom može nadoknaditi. Vjerujem da se sve ovo neće odraziti na ekipu i da ćemo se u nastavku sezone boriti za titulu prvaka i plasman u Premijer ligu ravnopravno sa Zvijezdom 09 i zvorničkog Drinom – naglasio je šef stručnog štaba Rudar Prijedora Zlatko Jelisavac.

Predsjednik Prijedorčana Dalibor Majkić istakao je žaljenje zbog svega šta se dešavalo posljednjih dana među “rudarima”.

– Do svega ovog uopšte nije trebalo da dođe, ali, šta je, tu je. Sada nam ne preostaje ništa drugo nego da se nadamo da će Rudar Prijedor iz svega ovog izaći još jači, ali i da se ova neplanirana pauza neće mnogo odraziti na igrače. Ipak, poslije svega ovoga sada sam manji optimista nego prije mjesec u vezi s tim da li ćemo se plasirati u viši rang ili ne. Nadam se da će me igrači demantovati – rekao je Majkić.

izvor: Glas Srpske

foto: Giga