2.8 C
Prijedor
Srijeda, 30 Novembra, 2022

SDP: U FOKUSU PROBLEMI GRAĐANA (VIDEO)

Najnovije vijesti

Rješavanje životnih problema građana okosnica je djelovanja Socijaldemokratske partije, naglašeno je sinoć na javnoj tribini SDP-a na kojoj je predstavljen „Plan 10“. Zapošljavanje, turizam, omladina, sport i kultura, obrazovanje, zdravstvo, pravosuđe i sigurnost dio su ovog plana. Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić rekao je da je cilj djelovanja izgradnja boljeg društva i jednakih prava za sve građane BiH.

– Da gradimo državu za sve nas, u kojoj ćemo svi biti jednakopravni i gdje ćemo svi imati jednake šanse pri zapošljavanju, bolje uslove rada, veće minimalne plate, zdravstveno osiguranje za sve građane, bolje penzije. Da imamo pravdu i pravičnost dostupnu svima, a ne samo probranima – rekao je Nikšić.

Predsjednik Gradske organizacije SDP Prijedor Ernest Badnjević izrazio je zadovoljstvo što predstavljanje izbornog programa Stranke počinje u Prijedoru.

– Nije slučajno da je Prijedor odabran za prvu tribinu i prezentaciju izbornog programa. Mi smo već u ranijem periodu u okviru priprema ,,Plana 10“ već u Prijedoru imali jednu tribinu na kojoj su učestvovali građani sa svojim sugestijama, primjedbama i iz čega je i nastao ovaj plan – rekao je Badnjević.

Ernest Badnjević, predsjednik Gradske organizacije SDP Prijedor

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić ocijenio je gradsku organizaciju u Prijedoru kao jaku i stabilnu te da imaju za cilj da postanu multietnička stranka svih građana u BiH.

I. Pekarić