Skupština grada Prijedora u posljednjih godinu dana najmanje liči na ono što bi trebalo da bude, a to je da donosi zakonom utemeljene odluke koje bi trebalo da budu na dobrobit građana koji plaćaju porez, ocijenio je odbornik SDS-a Slavko Švraka na današnjoj konferenciji za novinare četiri odbornika Gradskog odbora ove stranke. Osvrnuvši se na izbor novog predsjednika Skupštine Mirsada Duratovića, on je istakao da je nelogično da su novog predsjednika izabrali odbornici iz reda srpskog naroda, a da za njegov izbor nije glasao ni jedan odbornik Bošnjak.

Jovana Panić, šef Kluba odbornika SDS-a, poručila je da učestali napadi na informativnu kuću “Kozarski vjesnik”, odnosno direktora ove medijske kuće od strane narodnog poslanika Milana Tubina, nije stav  SDS-a Prijedor već njegov lični stav.

Član Glavnog odbora Srpske demokratske stranke Borislav Marić očekuje stabilizaciju unutar redova ove političke partije, kako u Prijedoru tako i šire, kako bi ona postala, po njegovim riječima, kredibilan politički faktor.

Pres konferencija četiri odbornika Srpske demokratske stranke i člana Glavnog odbora održana je na Trgu majora Zorana Karlice, jer im je, još ranije, aktuelni predsjednik Gradskog odbora Milan Tubin zabranio ulazak u stranačke prostorije.

P. Š.

PrethodniGrađani upoznati sa korekcijama trase auto-puta (video)
SlijedećiSANIRAN PUT GORNJA LAMOVITA-GOLA PLANINA (video)