Više lica iz Prijedora povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu u Saničanima, saopšteno je danas iz prijedorske Policijske uprave.
U udesu, koji se dogodio noćas oko 23.50 časova, učestvovali su “reno”, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali V.T, i “be-em-ve”, kojim je upravljalo lice R.R. Teške tjelesne povrede zadobio je V.T, koji je prevezen na Univerzitetski klinički centar /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci, dok je suvozač u istom vozilu D.B. lakše povrijeđen i trenutno je hospitalizovan u prijedorskoj bolnici. R.R. i putnik D.Š. lakše su povrijeđeni, dok su putnik D.G. i suvozač B.A. zadobili teške tjelesne povrede i B.A. je prevezen na UKC.

“Imajući u vidu period turističke sezone sa povećanom frekvencijom vozila i vrijeme godišnjih odmora kada dolaze građani iz inostranstva, te okupljanja i druženja koja sa sobom nose i prekomjerno konzumiranje alkohola, apelujemo da svi vozači motornih vozila poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno ograničenje brzine kretanja, te da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci”, napominju iz Policijske uprave Prijedor.

SRNA

Foto prijedordanas.com

PrethodniSkoro 30 odsto Evropljana ne može da ode na ljetovanje
SlijedećiJOŠ ŠEST ZARAŽENIH, BEZ PREMINULIH