21.8 C
Prijedor
Četvrtak, 28 Septembra, 2023

SNSD:  NASTAVITI ULAGATI U OMARSKU

Najnovije vijesti

Prijedorski Savez nezavisnih socijaldemokrata predizbornu kampanju kraju je priveo u Omarkoj, gdje je održana predizborna tribina ove stranke. Mještanima su prestavljeni programski ciljevi ove stranke, kao i kandidati za odbornike u Skupštini grada.

– Omarska je važno mjesto za grad Prijedor, i mi očekujemo da će se ona razvijati u narednim godinama. Očekujemo da se ubrzo riješi problem vodosnabdijevanja, koji dugo muči ovo područje. Takođe, ovo je kraj u kojem ima mnogo proizvođača voća, i mi imamo predlog da se ovdje izgradi jedna hladnjača za njihove potrebe – rekao je Drago Tadić, nosilac odborničke liste SNSD-a.

On je rekao da u Omarsku treba nastaviti ulagati, naročito u kulturu obrazovanje i sport. Na ova pitanja se osvrnuo i Milan Rosić, SNSD-ov kandidat za odbornika.

– Ukoliko budem izabran, zalagaću se za izgradnju sportske dvorane u Omarskoj, koja bi bila od velike koristi za učenike i omladinu. Takođe, potrebno je unaprijediti sistem za distribuciju električne energije u ovim krajevima – poručio je Rosić svojim komšijama u Omarskoj.

Borka Vrhovac, koje se takođe nalazi na listi ove stranke, pozvala je žitelje Omarske i okolnih sela da u što većem broju izađu na izbore.

– Pozivam ih da 2. oktobra daju podršku SNSD-ovim kandidatima, počevši od gospodina Drage Tadića, jer su u pitanju časni i pošteni ljudi – rekla je Vrhovčeva.

Z.J.