SNSD: Spremni za izbore

Gradski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Prijedor, završio je sve aktivnosti i spremno dočekuje početak kampanje koja za SNSD počinje Konvencijom, 7. septembra u Banjaluci, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Prijedoru.

Potpredsjednik Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata, Dragoslav Kabić, rekao je da je ova stranka dala podršku prijedorskoj Toplani u cilјu refinansiranja kredita putem emisije obveznica.

Dragoslav Kabić, potpredsjednik Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata

– Tražili smo od menadžmenta Toplane dodatna pojašnjenja. Stojimo iza toga da Prijedor treba da ima gradsko grijanje. Zahtijevamo od Gradske uprave i od menadžmenta Toplane da izanaliziraju, u ekonomskom i tehničkom smislu, rad Toplane, da donesu neka kvalitetnija rješenja koja će omogućiti normalno poslovanje ovog preduzeća – dodao je Kabić.

Predsjednica Aktiva žena Mjesnog odbora SNSD-a Omarska, Svjetlana Popović, govorila je o aktivnostima koje su obilјežile prethodni period.- Od ukupno 48 mjesnih odbora, na nedavnoj Gastro večeri učestvovao je 31 mjesni odbor koji je raspoređen na 26 štandova. Pohvalila bih sve domaćice u pripremi jako ukusne hrane i pića. Vlada Republike Srbije je Vladi Republike Srpske donirala sredstva u iznosu od 500.000 maraka za izgradnju sportske dvorane u Omarskoj, koja je jako bitna za naše mjesto – dodala je Popovićeva.

Svjetlana Popović, predsjednica Aktiva žena Mjesnog odbora SNSD-a Omarska

 

U okviru Gradskog odbora Prijedor ove stranke, prve tribine biće održane u ponedjelјak, 10. septembra, u selima Ljeskare, Miska Glava, Cikote i Jutrogošta.

 

I.P.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!