3.8 C
Prijedor
Petak, 2 Decembra, 2022

STEVANDIĆ: UJEDINJENA SRPSKA JEDAN OD FAVORITA

Najnovije vijesti

Ujedinjena Srpska jedan je od favorita na predstojećim izborima, poručeno je sa centralne tribine u Prijedoru, kojoj je prisustvovao i predsjednik US i nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri, Nenad Stevandić.

„Prvi put otkako mi, a otkako i druge pratimo, da su sve sale dupke popunjene da je aktivnost na trgovima, selima, mjesnim zajednicama primijećena. Da od svih partija imamo najviše pojedinačnih skupova i obilazaka. Takođe, što se tiče aktivnosti i podrške koju imamo preko društvenih mreža i onoga dijela koji možemo da mjerimo, riječ je o višemilionskim pregledima“, rekao je Stavandić.  

Optimizam u pogledu izbornih rezultata izrazili su Milan Petković i Nenad Mejakić, nosioci lista za Predstavnički dom Parlamenta BiH i Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan.

„Iz Izborne jedinice jedan očekujemo direktan mandat za NS RS i za Parlamentarnu skupštinu BiH.  Dokaz tome je da su odlični rezultati bili i odlična posjećenost tribina i podrška građana, ne samo u Banjaluci u Izbornoj jedinici tri, nego i ovdje u Izbornoj jedinici jedan i dva. Večeras to dokazuje i Prijedor ovakvom posjećenošću ove tribine, a i velikom podrškom građana koju imamo“, rekao je Petković.

„Večeras je Prijedor označen plavom bojom, kao i drugi gradovi u RS. Plava boja ove jeseni najavljuje pobjedu i Prijedor je spreman večeras da to i pokaže, da US na ovim izborima izađe kao pobjednik“, rekao je Mejakić.

Na završnoj tribini u Prijedoru predstavljeni su kandidati Ujedinjene Srpske za oba nivoa vlasti. Kako je rečeno, visokoobrazovani i kompetentni ljudi na listi ove stranke, najbolja su garancija da će opravdati ukazano povjerenje i očekivanja građana.

D. S.