11.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 2 Oktobra, 2023

STONOTENISERKE “PRIJEDORA” NEPRIKOSNOVENE U SRPSKOJ

Najnovije vijesti

Stonoteniski klub „Prijedor”, uz uspjehe u Premijer ligi BiH, ima takmičare u svim starosnim kategorijama na ekipnim takmičenjima Republike Srpske.

U ženskoj konkurenciji skoro sva prva mjesta rezervisana su za Prijedorčanke. Ekipno prvenstvo Republike Srpske održano je u Bijeljini. Kadetkinje su zauzele prvo mjesto, a nastupile su Marija Gnjatić i Bojana Despot.

stonitenis-mlade-kadetkinje-1-web

Ekipno prvenstvo Republike Srpske za najmlađe kadete održano je u Prijedoru. U konkurenciji najmlađih kadetkinja prvo mjesto uzela je prva ekipa STK “Prijedora” u sastavu Vesna Bogun i Anđela Senić, a treće mjesto su podijelile druga i treća ekipa STK “Prijedora” za koje su nastupile Ana i Milica Stanar, Milica Oljača i Ana Aleksić.

Najmlađi kadeti STK “Prijedora” zauzeli su treće mjesto, a nastupili su Luka Ličina, Adis Kličić, Danilo i Uroš Šorga, Siniša i Nemanja Mastikosa.

U mlađim kategorijama veliku pomoć daju sekcije Kluba koje rade u školama u Oštroj Luci i Brezičanima. Nabavljena su dva stola za sekciju u Rasavcima, gdje se uskoro očekuje početak rada.

Prijedor je u subotu domaćin ekipnog prvenstva Republike Srpske za mlađe kadete i kadetkinje.

M.Bogun