16.8 C
Prijedor
Nedjelja, 4 Juna, 2023

SUTRA GRADSKI DERBI “RUDAR-PRIJEDOR” – “OMARSKA”

Najnovije vijesti

U gradskom derbiju 33. kola M-tel Prve lige Republike Srpske, “Rudar-Prijedor”  sutra, (subota) od 17,30 časova, dočekuje “Omarsku”.
Bojan Krulj, šef Stručnog štaba FK “Rudar-Prijedor”, očekuje kvalitetnu fudbalsku predstavu. Kako je rekao, šansu će dati nekima sa manjom minutažom.
– Mi ćemo, kao i u svakoj utakmici do sada, da damo sve od sebe i pokušamo da ostvarimo dobar rezultat. Pokušaćemo da pobijedimo i vidimo na koga možemo da računamo u narednoj sezoni. Zadovoljan sam radom i zalaganjem ekipe, dobro treniramo i nakon niza dobrih rezultata u prethodnom periodu, očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu, kao i veliki broj navijača koji će pratiti derbi – kazao je Krulj.
Igrač Stefan Radaković ističe sjajnu atmosferu u timu.
– Radili smo izuzetno dobro prethodnu sedmicu. Što nismo uspijeli da ostvarimo u prethodnim utakmicama, pokušaćemo u gradskom derbiju. Respektujemo ekipu “Omarske”, ali imamo svoj cilj, a to je da ostvarimo pobjede u ova dva posljednja kola – ističe on.
Motiv za dokazivanje ima sedam fudbalera koji su potpisali nove ugovore. Trener Krulj kaže da se pregovara sa novim igračima, sve sa ciljem da se, naredne sezone, izbori rang više.


M. Bogun

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!