Povodom incidenta između narodnog poslanika Milana Tubina i predsjednika Boračke organizacije grada Prijedora oglasio se i Slavko Švraka, član predsjeništva Gradske boračke organizacije i odbornik SDS-a, koga je Tubin prozvao zbog toga što je bio suzdržan prilikom glasanja o tome da li inicijativa za formiranje opštine Kozarac treba da bude povučena sa dnevnog reda.

Bilo kakvi fizički napadi su neprimjereni civilizovanim ljudima, a  naročito kada čovjek koji je i narodni poslanik  nasrće na predsjednika gradske boračke organizacije, kaže Švraka. Po njemu,  ovo je napad na instituciju BORS-a, čiji su članovi stvorili Republiku Srpsku. – Gospodin Tubin vrlo malo je dao za stvaranje Srpske, a sad je i napada. Umjesto da sa pozicije narodnog poslanika pomogne radu BORS-a, on pokušava da je oskrnavi. Udar na  Boračku organizaciju je šamar svim borcima i stvraocima RS – izjavio je Švraka.

Tubinove optužbe o tome zašto je bio suzdržan prilikom glasanja o povlačenju inicijative o formiranju opštine Kozarac Švraka je okarakterisao kao obično spinovanje i politikanstvo, jer je zasjedanje završeno tako što su odbonici, među kojima je bio i on,  glasali protiv predloženog dnevnog reda.

Podsjetimo,  do sukoba između Zorana Predojevića, predsjednika Boračke organizacije grada Prijedora i narodnog poslanika, Milana Tubina došlo je u prostorijama boračke organizacije. Po Predojevićevim riječima došlo je do fizičkog kontakta, ali nije želio da precizira  kakvog. S druge strane Tubin tvrdi da su netačni medijski napisi da je ošamario Predojevića. O cijelom slučaju upoznata je i prijedorska policija.

KV

PrethodniISPLATA NOVČANE POMOĆI I DODATKA I NA KUĆNOJ ADRESI (video)
Slijedeći„Gradska apoteka“- NEMA DUGOTRAJNIH NESTAŠICA LIJEKOVA (video)