Predstavnici Koalicije „Prva tolerancija Prijedor“ održali su danas konferenciju za novinare, na kojoj su najavili da će centralni događaj povodom obilježavanja Međunarodnog dana tolerancije biti turnir u stonom tenisu, koji će biti održan 30. novembra u SD „Mladost“. Okupiće djecu uzrasta do 12 godina i djecu sa smetnjama u razvoju iz Prijedora i ostalih gradova RS.

Sportski susreti u stonom tenisu počinju u 10.00 časova, a trajaće do 13.00 časova. Od 11.30 biće održan okrugli sto na temu komunikacije u zajednici, a planirano je učešće predstavnika koalicija iz Banja Luke, Doboja i Prijedora, medija, gradskih vlasti, predstavnika MUP-a, te Foruma za bezbjednost Prijedor. Od 13.00 časova planiran je kulturno-umjetnički program, a nakon 13.30 časova dodjela pehara i priznanja, druženje svih učesnika, te fotografisanje predstavnika koalicija na gradskom trgu.

Koalicija „Prva tolerancija Prijedor“ Međunarodni dan tolerancije – 16. novembar, ove godine obilježava zajedno sa Koalicijom za borbu protiv mržnje iz Banja Luke i Koalicijom „Tolerantno i pozitivno“ iz Doboja.

M.Šodić

PrethodniZASIJANO 80 ODSTO POVRŠINA
SlijedećiKK “PRIJEDOR SPARTAK” U NEDJELJU DOČEKUJE “STUDENT IGOKEU”