TENISKI TURNIR TOLERANCIJE 30. NOVEMBRA

Predstavnici Koalicije „Prva tolerancija Prijedor“ održali su danas konferenciju za novinare, na kojoj su najavili da će centralni događaj povodom obilježavanja Međunarodnog dana tolerancije biti turnir u stonom tenisu, koji će biti održan 30. novembra u SD „Mladost“. Okupiće djecu uzrasta do 12 godina i djecu sa smetnjama u razvoju iz Prijedora i ostalih gradova RS.

Sportski susreti u stonom tenisu počinju u 10.00 časova, a trajaće do 13.00 časova. Od 11.30 biće održan okrugli sto na temu komunikacije u zajednici, a planirano je učešće predstavnika koalicija iz Banja Luke, Doboja i Prijedora, medija, gradskih vlasti, predstavnika MUP-a, te Foruma za bezbjednost Prijedor. Od 13.00 časova planiran je kulturno-umjetnički program, a nakon 13.30 časova dodjela pehara i priznanja, druženje svih učesnika, te fotografisanje predstavnika koalicija na gradskom trgu.

Koalicija „Prva tolerancija Prijedor“ Međunarodni dan tolerancije – 16. novembar, ove godine obilježava zajedno sa Koalicijom za borbu protiv mržnje iz Banja Luke i Koalicijom „Tolerantno i pozitivno“ iz Doboja.

M.Šodić

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!