22.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

TK „DR MLADEN STOJANOVIĆ“: Održana godišnja Skupština

Najnovije vijesti

Protekle nedjelje održana je redovna godišnja Skupština Tenis kluba „Dr Mladen Stojanović“. U radnom dijelu usvojen je izvještaj o radu u prošloj godini, finansijski izvještaj, kao i izvještaj o radu stručno-takmičarske komisije. Usvojen je i plan rada za ovu godinu kao i finansijski plan.

Predsjednik kluba, Vojo Pavičić, rekao je da je zadovoljan radom u 2018. godini. Takođe, napomenuo je da su tokom prošle godine intenzivno radili, kako bi se ponovo počeo organizovati fjučers turnir. Organizovanje ovakvog turnira je pravi način da se proslavi 105 godina tenisa u gradu na Sani, rekao je predsjednik Skupštine ovog kluba, Zlatko Ritan. Trener Nebojša Radetić, ocijenio je da generalno zadovoljan postignutim rezultatima, naročito kad su u pitanju turniri na nivou BiH. Što se tiče ITF fjučers turnira, očekuje da će privući veliki broj djece „bijelom sportu“, te da će povećati tenisku publiku u Prijedoru.

Nakon radnog dijela uslijedio je svečeni, gdje su najboljim teniserima i teniserkama uručena priznanja za postignute rezultate. Oni su poruili da ove godine očekuju još više trofeja i da su ozbiljno krenuli u pripreme za takmičarsku sezonu.

Z.J.