Juče u 18 časova u okviru renovirane robne kuće Patrija u Prijedoru, domaći trgovački lanac Tropic otvorio je novi market koji se prostire na 700 kvadratnih metara i raspolaže asortimanom od oko 10 000 artikala. U novom Tropic marketu zaposleno je 57 radnika.

Prepoznatljiv po savremenom konceptu maloprodajnog objekta, Tropic je i u novootvorenom marketu predstavio svoju raznoliku ponudu sa posebnim naglaskom na svježe odjele gotovih jela, pekarskih i poslastičarskih proizvoda, odjele voća i povrća, mesa.

„U marketu otvorenom u srcu Prijedora, kupcima donosimo već dobro poznate ukuse slanih i slatkih jela, dobru uslugu i pristupačne cijene. U okviru marketa nalazi se i prostor za konzumaciju, gdje će kupci moći da naprave predah i uživaju u svom obroku,” navela je Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca Tropic.

Na dan otvaranja, svaki 100. kupac obavio je besplatnu kupovinu, dok su svi kupci koju su obavili kupovinu u iznosu od 30 KM dobili poklon bonove za popustom za naredne kupovine. Za kupovine preko 50 KM Tropic je kupcima uz poklon bonove, dijelio i poklone iznenađenja. Nagrađivanje kupaca će se nastaviti i danas, a posebna akcijska ponuda aktuelna je do 12. avgusta.

Radno vrijeme novootvorenog marketa je od ponedjeljka do subote od 7 do 22 časa te nedjeljom od 8 do 13 časova.

PrethodniSTRADALO MALOLJETNO LICE
SlijedećiPetogodišnjak se utopio u rijeci Uni