-2.2 C
Prijedor
Četvrtak, 30 Novembra, 2023

TURISTIČKA ORGANIZACIJA GRADA PRIJEDORA UČESTVOVALA NA SAJMU TURIZMA U KRAGUJEVCU

Najnovije vijesti

Na kragujevačkom sajmištu u period od 24. do 26. novembra 2016. godine održan je osmi Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma, kao i četvrti prodajni Sajam zimnice i domaće radinosti. Sajam je svečano otvorila Renata Pindžo, pomoćnica ministra trgovine, turizma i telekomunikacija.
Sajam turizma i seoskog turizma svake godine ima sve veći odziv izlagača, a ovogodišnji Međunarodni sajam turizma okupio preko sto izlagača.
Na Šumadija sajmu su se predstavili brojni izlagači, odosno banjska i klimatska lječilišta, zdravstveno-rekreativni i sportski centri, smeštajni i ugostitelјski objekti, osiguranja, obrazovne ustanove iz zemlje i inostranstva. Posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa novom turističkom ponudom, a bili su obezbjeđeni i sajamski popusti. U ponudi su bili i raznovrsni ručni radovi i prehrambeni proizvodi. Program Sajma upotpunjen je kulturno-umjetničkim programom, sturčnim tribinama i prezentacijama.
Ulaz za sve posjetioce Međunarodnog sajma turizma i seoskog turizma bio je besplatan, a organizatori ove manifestacije bili su Gradska turistička organizacija i Šumadija sajam, a pokrovitelj lokalna samouprava.
Turistička organizacija grada Prijedora je uzela učešće na ovogodišnjem sajmu turizma u Kragujevcu i predstavila se na zajedničkom štandu TORS-a.
Izvor: visitprijedor