-3.2 C
Prijedor
Utorak, 7 Februara, 2023

TURNIR „MLADOST 2017“: POLUFINALA U SUBOTU, FINALNE UTAKMICE U NEDJELJU

Najnovije vijesti

Tradicionalni 34. turnir u malom fudbalu za mlađe kategorije “Mladost 2017” ulazi u finiš. Sinoć su odigrana dva odgođena meča te šest polufinalnih susreta. Predpioniri ekipe “Picerija OK” visokim rezultatom 8:0 deklasirali su ekipu Fudbalski klub “Omarska”, dok su pioniri “Vokela” sa 5:0 pobijedili sastav “Super Stars”. U polufinalu juniora “Café bar Obala” je sa 3:0 savladala ekipu “Picerija OK”, a  tim  “Black &White“ je sa 3:2 bio bolji od ekipe „Tejić TV Total“.

Kadeti „Omarske“ su sa 2:0 pobijedili sastav „Bio Mio Saničani“, a tim „Monter Market Dita“ je sa 3:1 slavio u susretu protiv „Hit Taxia“.

Pjetlići „Cafe Milenijuma“ su sa 2:0 savladali Školu fudbala „Braća Đurovski“. „Mladost Farmaprom“ je istim rezultatom pobijedila Fudbalski klub „Svodna-Drvo Promet“. Turnir se nastavlja u subotu, 21. januara, polufinalnim mečevima predpionira i pionira. U revijalnom dijelu nastupiće cicibani ekipa “Café Milenijum” – Škola fudbala „Braća Đurovski“ te FK „Svodna“ – FK „Gomjenica Balon“.

Cijena ulaznice je dvije KM. Finale je u nedjelju od 17 časova. Poslije svake od utakmica pjetlića, predpionira, pionira, kadeta i juniora uslijediće proglašenje pobjednika te dodjela priznanja najboljim pojedincima u svakoj od pet kategorija. Ulaz za finalne mečeve je tri KM.

M.B.

foto: Giga