U Tržnom centru “Tropik” poručuju: i dalje su u službi građana! Cijene su na nivou do 5. marta, a proizvoda ima dovoljno. I kupci poštuju preventivne mjere, uz propisani razmak i određen broj lica koja mogu istovremeno biti u prodajnom objektu. Građani imaju povjerenja u ovaj trgovački lanac, a u vrijeme vanredne situacije zbog pandemije virusa korona, “Tropik” im uzvraća na najbolji mogući način: robe ne manjka i cijene nisu skočile kao što je to slučaj u drugim prijedorskim trgovinama.

– Nemam zaliha, normalno dolazim u “Tropik” po sredstva za higijenu i osnovne prehrambene namirnice. Drago mi je što se trgovci i građani pridržavaju propisanih mjera Štaba za vanredne situacije – rekao je naš sugrađanin kojeg smo zatekli u redu pred ulazom u “Tropikov” tržni centar na Urijama.

U “Tropiku” poštuju odredbe Vlade Republike Srpske da maloprodajne cijene ostanu na nivou do 5. marta. Iako je u gradu u nekim prodavnicama već prisutan manjak određenih namirnica, u “Tropikovim” objektima to nije slučaj. Biljana Pilipović, radnica na info-pultu, ističe da zaposleni nose zaštitne maske i rukavice kako bi smanjili bilo kakav rizik po kupce i svoje kolege:

– Spremni smo dočekali vanrednu situaciju, svi zajedno trudimo se na najbolji mogući način da prođemo kroz ovu krizu. Naš osmijeh i ljubazna komunikacija s kupcima šalju snažnu poruku da smo uvijek tu za njih – rekla je Pilipovićeva.

D. S.

PrethodniMirsad Duratović: „Ne obraćajte pažnju na lažne vijesti i one koji šire paniku !“
SlijedećiVOLONTERI OD SUTRA DOSTAVLJAJU HRANU STARIJIMA NA PODRUČJU GRADA