18.8 C
Prijedor
Četvrtak, 21 Septembra, 2023

ULJNI RADIJATOR ZAPALIO  PROSTORIJU U POTKROVLJU KUĆE

Najnovije vijesti

Vatrogasci, pripadnici TVJ Prijedor, danas su u popodnevnim satima  ugasili požar koji je izbio u potkrovlju porodične kuće Bereta. Nebojša Miljuš, komandir TVJ Prijedor, pojasnio je da je dojava o požaru stigla  oko 16 i 40 časova. Kaže da su  odmah reagovali, a na mjesto požara, stigli za svega nekoliko minuta, jer je kuća Bereta od Vatrogasnog doma udaljena manje od stotinjak metara.

Nebojša Miljuš
Nebojša Miljuš, komandir TVJ Prijedor

-To je bila dobra okolnost, tako da smo za kratko vrijeme spriječili širenje vatre na ostale prostorije u potkrovlju i prizemlju objekta. Požar koji je izbio u jednoj od prostorija u potkrovlju kuće ugasili smo prilično brzo i uz najmanju moguću štetu – rekao je Miljuš.

Prema još uvijek nezvaničnim pretpostavkama mogući uzrok požara je  uljni radijator kojim su ukućani zagrijavali jednu od prostorija koja je dijelom izgorjela. U požaru nije bilo povrijeđenih, a  materijalna šteta još nije zvanično procijenjena mada nezvanične informacije govore da nije manja od nekoliko hiljada maraka. Za vrijeme intervencije vatrogasaca  uži dio centra  grada, u ulici Branislava Nušića,  zajedno s Vatrogasnim domom je ostao bez struje.

M.Z. i D. St.