U Brezičanima je danas, na mjesnom groblju, uz sve počasti, sahranjen policajac Slađenko Tubin, kojeg je u nedjelju, 21. aprila, smrtno ranio Marko Šabić. Od  Tubina, koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici, oprostila se ožalošćena porodica, majka, supruga, dva sina, rodbina, brojne komšije, njegove radne kolege, pripadnici Policijske uprave  Prijedor i Ministarstva unutrašnjih poslova RS. Na sahranu su došli i Darko Ćulum, direktor Policije RS, i Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS.

– Izražavam saučešće porodici našeg hrabrog policajca. Došao sam da prisustvujem sahrani i da, zajedno sa svim našim policajcima, odamo počast čovjeku koji je bio uzor policijskog posla, a koji je na podmukao i mučki način lišen života. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, njegove kolege, nikada neće zaboraviti takvog čovjeka. Uvijek ćemo ga se sjećati i svega onog što je predstavljao ne samo u PU Prijedor, već i šire, noseći toliko godina policijsku uniformu, predstavljajući zakon, braneći Republiku i sve naše građane – rekao je Lukač.


Od tragičnog stradalog policajca, u ime porodice, rodbine, kumova, komšija, prijatelja, radnih kolega i starješina PU Prijedor, članova Lovačkog udruženja, Boračke organizacije grada Prijedora oprostio se njegov  prijatelj, saborac i radni kolega Vojislav Kondić.  

KV  

PrethodniSmijeh i suze na predstavi „Osama – kasaba u Njujorku“ (video)
SlijedećiProjekat „Pro poso“: PRILIKA ZA SEDAM POLAZNIKA (video)