Večeras će biti otvoren treći “Nektar Puls Fest”, na kojem će nastupiti poznata muzička imena iz regiona. Organizatori obećavaju vrhunsku zabavu.

Prve festivalske večeri na bini će se smjenjivati bendovi “Unfluid”, “Električni orgazam”, “Partibrejkers”  i “Kerber”. Goran Šepa Gale iz grupe “Kerber” podsjeća da su oni na Kozari nastupili i prije dvije godine na ovom festivalu, koji je, kako kaže, postao prepoznatljiv u regionu.

“Ceo bend je u prazničnoj euforiji, baš se radujemo što ćemo večeras da imamo nastup. Pre dve godine je bilo jako lepo, ali i nostalgično. Iako je bilo kiše i blata, bilo je dovoljno publike.”

Posjetioce i sutra očekuje bogat muzički program. Osim toga, Festival će biti obogaćen i zanimjivim dnevnim sadržajem, kaže Dejan Stupar, portparol Festivala.

“Sutra smo tokom dana pripremili rekreativnu biciklističku trku, koja počinje u 12 časova, kao i moto defile koji počinje u 11 časova. Sve završavamo sjajnim koncertnim programom, a nastupiće “S.A.R.S”, “Psihomodo pop”, “Balkan Expres” i “Smak”.

Koncerti počinju u 21 čas. Podsjećamo da je posjetiocima na raspolaganju kamp prostor sa oko 10.000 mjesta, kao i besplatan parking sa 5.000 mjesta. Iz Banjaluke i prijedora obezbijeđen je besplatan autobuski prevoz.

KV

PrethodniIZABRANO TROČLANO PREDSJEDNIŠTVO “KONFERENCIJE BEBA” (video)
SlijedećiPOKLONI ZA DVIJE BEBE ROĐENE NA VIDOVDAN (video)