Vrtić „Đurđevak“ na Urijama postao je bogatiji za nove rekvizite i dvorišne igračke zahvaljujući donaciji Mikrokreditne organizacije „Eki“, vrijednoj oko 3.000 KM.

Ovaj vrtić pohađa stotinjak mališana raspoređenih u četiri vaspitne grupe, rekla je Tatjana Marčetić, pomoćnik direktora Dječijeg vrtića “Radost”, zahvalivši na donaciji. –  To znači mnogo za ovu predškolsku ustanovu, koja je druga po veličini u sastavu DV „Radost“ – istakla je Marčetićeva.

Pedagog Milada Malenčić rekla je da se vrtićko dvorište svakodnevno koristi, kako za fizičke tako i za druge edukativne aktivnosti, sve sa ciljem  potpunog psihofizičkog razvoja djeteta predškolskog uzrasta.

U okviru projekta “Socijalno odgovorna aktivnost”, Mikrokreditna organizacija “Eki” već dugi niz godina donira sredstva i kupuje sprave namijenjene razvoju djece, rekao je Velibor Gajić, šef prijedorske filijale, najavivši slične projekte i u budućnosti.  U toku je montaža doniranih rekvizita, nakon čega će dvorište vrtića na Urijama biti bogatije za drvenu kućicu sa toboganima.

D. S.

PrethodniTRGOVAČKI LANAC “TROPIC” OTVORIO MARKET U NOVOJ TOPOLI
SlijedećiUHAPŠENO LICE NAKON KRAĐE U PRODAVNICI