“Željeznice Republike Srpske” od danas redukuju lokalni putnički saobraćaj, a putnike će prevoziti samo prvi jutarnji i posljednji večernji vozovi, radi sprečavanja širenja virusa korona, saopšteno je iz ove kompanije.
Na relaciji Doboj-Banjaluka-Doboj putnike će prevoziti prvi jutarnji voz sa polaskom iz Doboja u 4.26 časova i posljednji večernji sa polaskom u 19.25 časova, kao i prvi jutarnji voz sa polaskom iz Banjaluke u 4.39 i posljednji večernji sa polaskom u 19.30 časova.
Na relaciji Banjaluka-Novi Grad/Dobrljin-Banjaluka putnike će prevoziti prvi jutarnji voz sa polaskom iz Banjaluke u 4.00 časa i posljednji večernji sa polaskom u 19.25 časova, kao i prvi jutarnji voz iz Novog Grada sa polaskom u 4.29 i posljednji večernji iz Dobrljina sa polaskom u 18.32 časova.
Na relaciji Doboj-Petrovo Novo-Doboj putnike će prevoziti prvi jutarnji voz sa polaskom iz Doboja u 4.31 i posljednji večernji sa polaskom u 19.32 časova, kao i prvi jutarnji voz iz Petrova Novog sa polaskom u 5.36 časova i posljednji večernji sa polaskom u 20.35 časova.
“`Željeznice Republike Srpske` zahvaljuju za razumijevanje, strpljenje i odgovorno ponašanje svim korisnicima željezničkog saobraćaja, tokom novonastale vanredne situacije”, navodi se u saopštenju.

SRNA

PrethodniVlada RS propisala vanredne mjere na području cijele Republike
SlijedećiONLAJN NASTAVA ZA SREDNJOŠKOLCE POČINJE 23. MARTA