Sedamdesetosmogodišnja žena iz Banjaluke preminula je u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske od posljedica virusa korona, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.
“U protekla 24 časa u Klinici za infektivne bolesti UKC-a preminula je pacijentkinja kod koje je bilo potvrđeno prisustvo virusa korona. Riječ je o sedamdesetosmogodišnjoj ženi iz Banjaluke koja je imala više hroničnih udruženih oboljenja”, navedeno je u saopštenju.

Pacijentkinja je bila hospitalizovana 13 dana u Klinici za infektivne bolesti.

SRNA

PrethodniOKVIRNI DATUM ZA POPUŠTANJE MJERA – 10. MAJ
SlijedećiMedijima prijeti gašenje, borba za svako radno mjesto

1 COMMENT

  1. Čim starac umre od korona virusa odmah mu najbroje godine, jer ako ih ima previše oda je novinaru lakše pisati, kao u Gebelsovo vreme. Pitam ja tu SRNU imaju li imalo ljudskosti u sebi, jer da su dobri novinari najpre bi iz teksta (članka) napravili bum, – odgovornost lekara, sestri, direktora itd. Kako je mogao starac od 78 godina dobiti koronu ako se nikuda ne kreće??? Tako je i u Domu penzionera u Prijedoru, direktoru Bojanu Becneru (Slovencu) umiru ljudi kao po tekućoj traci. Ima poslovica koja kaže: Ako želiš brzu smrt javi se kod Becnera, on je sličan onom što odseca glave. Čak i na sudu je dobivala rodbina zbog preminulog u njegovom domu. Videt ćemo kako će biti u Drinuća domu koji još nema ni lekara ni fizoterapeuta al pošto je skuplji verovatno će ih zaposliti. Drinić je uspeo – od zidara postao je čak direktor neke bolnice jer je vredan ali boga mi i partijski poslušan.