U Republici Srpskoj i Federaciji BiH tokom dana biće malo toplije, uz sunčane periode i umjerenu oblačnost, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. Na istoku kasnije popodne i uveče oblačnije uz slabu kišu ponegdje, dok će na jugu Hercegovine biti pretežno sunčano i vjetrovito.

Jutros je na istoku i u višim predjelima na zapadu je oblačno uz slabu kišu ponegdje, a u ostalim predjelima pretežno vedro. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera, a u Hercegovini umjereno jaka bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura od sedam do 12 stepeni, u višim predjelima do tri, a maksimalna od 15 do 21, na jugu oko 23, a u višim predjelima od 10 stepeni Celzijusovih.

Temperatura izmjerena u 7.00 časova: Čemerno četiri, Han Pijesak i Novi Grad pet, Bihać šest, Mrkonjić Grad, Sokolac, Livno, Sarajevo i Bugojno sedam, Bijeljina, Banjaluka, Tuzla i Zenica osam, Doboj devet, Prijedor i Rudo 10, Bileća i Mostar 13, te Trebinje 14 stepeni Celzijusovih.

SRNA

PrethodniDANAS OTVARANJE DIJAGNOSTIČKOG CENTRA I OBJEKTA POLUINTENZIVNE NJEGE
SlijedećiNAREDNE SEDMICE NASTAVAK VAKCINACIJE