27.8 C
Prijedor

(VIDEO) SAJAM KOMUNALNE OPREME I PRATEĆE INDUSTRIJE  „EXPO PRIJEDOR 2024“ 6. JUNA NA AERODROMU „URIJE“

vUdruženje komunalnih i uslužnih djelatnosti Republike Srpske, Privredna komora RS i „Komunalne usluge“ a. d. Prijedor po treći put organizuju Sajam komunlne opreme i prateće industrije , pod nazivom „EXPO PRIJEDOR 2024. Sajam će se održati 6. juna na Sportskom aerodromu „Urije“ u Prijedoru, sa početkom u 11 časova i trajaće jedan dan. Sajam ima i međunarodni karakter , jer u goste dolazi i najveći organizator tog sajma komunalne opreme u Italiji „Ecomondo“ iz Riminija,  koji će na sajmu imati svoj štand. Pored gostiju iz Italije stižu i gosti – Baštenska udruženja komunalnih preduzeća iz Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Srbije, kao i direktori komunalnih preduzeća iz Republike Srpske i FBiH.Prijedor će 6. juna ugostiti više od 60 direktora iz cijelog regiona. Po riječima Dalibora Grabeža, direktora preduzeća „Komunalne usluge“ a. d. Prijedor,  očekuje se preko 20 izlagača komunalne opreme i prateće industrije. Biće ovo prilika da se na jednom mjestu razmijene mišljenja i iskustva, te da direktori komunalnih preduzeća na licu mjesta razgovaraju sa proizvođačima komunalne opreme i distributerima radnih mašina, rezervnih dijelova,  HTZ opreme i drugog.

„Grad Prijedor će po treći put  biti domaćin tog sajma. Smatram da grad Prijedor zaslužuje jednu takvu sajamsku manifestaciju  i ovo bi trebalo da bude tradicija   i da se grad Prijedor uvrsti u listu sajmova u Republici Srpskoj i BiH.Pored ovih izlagača komunalne opreme mi ćemo upriličiti da se na sajmu predstave i naši domaći proizvođači rakije, sokova, naša „Potkozarska kuća“, Turistička organizacija  Prijedor, gdje je svakako prilika da grad Prijedor predstavi svoje turističke i privredne potencijale. Isto tako želim da istaknem da ove godine imamo saradnju sa Područnom privrednom komorom ovdje u Prijedoru, koja će takođe da pomogne , da pozove i svoje članice , privredne subjekte iz grada Prijedora , a  evo koristim takođe  priliku da pozovem sve privrednike , naše građane da posjete sajam. Ulaz na sajam će biti besplatan“, naveo je Dalibor Grabež, direktor preduzeća „Komunalne usluge“ a. d. Prijedor.

Gordana Kaurin

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na https://kozarski.com/

NAJČITANIJE