27.8 C
Prijedor

SARADNJA FK “PARTIZAN” I FK “RUDAR”

Fudbalski klubovi “Partizan” i “Rudar” iz Prijedora potpisali su danas sporazum o saradnji, u okviru Svesrpskog sabora Srbije i Republike Srpske. Ugovor su potpisali generalni direktor “Partizana” Miloš Vazura i član Upravnog odbora “Rudara” Zoran Šormaz.

“Istorijski dan za nas, za Klub, za grad, za Republiku Srpsku. Za mene je ovo mnogo više od samog protokola koji smo započeli prošle godine, a danas ga podigli na viši nivo i to na Dan srpskog jedinstva. Kroz sporazum ćemo imati razmjenu fudbalera, edukaciju trenera, veliki prijatelj kao što je ‘Partizan‘ biće nam od pomoći i na drugim temama, a želja nam je da ‘Partizan‘ bude gost kada budemo slavili 100 godina”, rekao je Tanjugu Šormaz.

Sportski direktor „Partizana“ Ivica Kralj istakao je da je ponosan što je saradnja dva kluba podignuta na viši nivo u danu Svesrpskog sabora.

“Mi već lepo sarađujemo, ali ne smeta da se unapredi. Srećan sam zbog toga i verujem da će saradnja narednih godina biti još intenzivnija” rekao je Kralj.

Svečanosti na stadionu u Humskoj prisustvovali su i nekadašnji prvotimci „crno-bijelih“ Rade Zalad i Aleksandar Trifunović.

prijedorgrad.org

NAJČITANIJE