13.8 C
Prijedor

SUTRA U 13 ČASOVA GRADSKI DERBI, FK “RUDAR-PRIJEDOR” DOČEKUJE “OMARSKU”

Sutra u 13 časova na Gradskom stadionu FK „Rudar-Prijedor“ dočekuje FK „Omarska“.  Šef stručnog štaba „Rudra-Prijedora“ Vule Trivunović rekao je da sutrašnja utakmica neće biti lagana. Trivunović je čestitao FK „Radnik“ osvajanje titule prvaka RS i poželio im uspjeh u Premijer ligi.

„Upravo ova razlika između nas i ‘Radnika’ se još jednom manifestovala u zadnjem kolu jer nam je jednostavno nedostatak te lične koncentracije i nedostatak hrabrosti ponovo uskratio osvajanje novih bodova. To nije prvi put da se dešava u ovo proljeće i čitave sezone. To govorim iz razloga što i sutrašnja utakmica nosi specifičnost nekog malog derbija i najmanje na šta možemo misliti i gledati je ta tabela, a ona nas je definitivno zavarala jer sutra neće biti lagana utakmica“, izjavio je Trivunović.

Dodao je da „Rudar-Prijedor“ želi da sutra kvalitetno odigra utakmicu i kako kaže, hrabrije nego prošli put.

„Sjećam se iz prvog dijela polusezone njihovog nastupa i kako su ušli u tu utakmicu, koliko je agresivnosti bilo prisutno sa njihove strane, sigurno će tako biti i sutra. Želja nam je da do kraja Prvenstva ostvarimo što više pobjeda i skupimo što više bodova. Da na pošten i korektan način završimo ovu sezonu bez nanošenja mrlje ugledu FK ‘Rudar’. Igračima je sasvim jasno da ja malo utakmica do kraja i svaka u suštini može da bude selekciona za njih. U svlačionici kažem ‘svaka pobjeda je vaša, svaki poraz je naš zajednički, moj najviše’. Tražiću od njih da sutra budu maksimalno koncentrisani, agresivni, pruže kvalitetnu partiju i da pokušamo doći do nove pobjede i da se nastavimo spremati za sljedeću utakmicu protiv Foče koja je tri dana nakon ove utakmice“, poručio je Trivunović.

Inače, utakmica je trebalo da se igra u 17 časova, ali igraće se u 13 časova zbog Međunarodnih uličnih trka koje su takođe sutra.

Bojana Majstorović

NAJČITANIJE