24.8 C
Prijedor

(VIDEO) U OMARSKOJ ODRŽAN SASTANAK UJEDINJENE SRPSKE POVODOM LOKALNIH IZBORA

Gradski odbor Ujedinjene Srpske Prijedor održao je sastanak na kome je predstavljena lista kandidata za nadolazeće izbore. Kako je navedeno iz Ujedinjene Srpske, ovaj sastanak predstavlja početak predizborne faze ali i priliku da predsjednik stranke sa rukovodstvom da podršku kandidatima.
“Gradski odbor Ujedinjene Srpske ide sa punom listom kandidata za predstojeće lokalne izbore. Smatrali smo da je vrijeme da građanima Prijedora predstavimo naše kandidate. U subotu Ujedinjena Srpska u Trebinju ima svoje Predsjedništvo gdje ćemo donijeti neke odluke, a jedna od odluka će biti i naši koalicioni dogovori sa partnerima sa kojima ćemo učestvovati na ovim izborima tako da ćemo u subotu donijeti te odluke i naš Gradski odbor će poslije toga donijeti odluku o eventualnoj podršci kandidaturi za gradonačelnika Prijedora”, rekao je Nenad Mejakić,  predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Prijedor.


Ujedinjena Srpska postoji u Prijedoru već sedam godina i kako navode iz ove stranke, povjerenje građana svake godine je sve veće,  te se nadaju da će tako biti i u oktobru.
“Želim da čestitam Gradskoj organizaciji Prijedor što je jedna od najboljih organizacija u Ujedinjenoj Srpskoj i da su već usvojili listu, te da imaju sve parametre popunjene, da znaju kakav je plan kampanje i da ćemo u narednim danima odlučivati o koalicionim odnosima. Što se tiče Prijedora tu su koalicioni odnosi bili dobri i stabilni tako da tu neće biti iznenađenja, ali će stranka da kažemo na svojim organima, na Predsjedništvu potvrđivati sve eventualne koalicije”, naglasio je Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske.

Po riječima predsjednika stranke od ovog Odbora, u skladu sa dosadašnjim rezultatima, očekuju se na predstojećim lokalnim izborima najbolji rezultati do sada. Rečeno je i to da je Ujedinjena Srpska i ideološki i organizaciono jedna od najbolje koncipiranih partija u BiH.

Renata Š. Novaković

NAJČITANIJE