24.8 C
Prijedor

VEČERAS U BREZIČANIMA FESTIVAL FOLKLORA „KOZARSKO KOLO“ I PRVO KONCERTNO VEČE

U organizaciji Udruženja za očuvanje tradicije iz Prijedora večeras je u Brezičanima održan koncert u okviru Festivala folklora „Kozarsko kolo“. Domaćin je bilo KUD „Milan Egić“ iz Brezičana, a Zoran Kusonjić predsjednik ovog društva je rekao da im je velika čast što mogu ugostiti i folklorne ansamble iz Meksika, Kolumbije, Poljske i Grčke.

Dejan Karlica, potpredsjednik Skupštine Udruženja za očuvanje tradicije Prijedor  je istakao da su danas tokom drugog dana Festivala imali tematske koncerte za najmlađe sugrađane.

„Posjetili smo sve vrtiće, bili su sa nama drugari iz Udruženja „Neven“ i za njih je pripremljen poseban program. Bilo je zaista mnogo dječijih osmijeha i uživanja“, rekao je Karlica i istakao da je večeras u Brezičanima prvo koncertno veče, a pored domaćina su nastupili i gosti iz pomenutih zemalja. Sutra Festival ide u Novi Grad.

Gordana Kaurin

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na https://kozarski.com/

NAJČITANIJE